Bases del II Concurs de Pastissos d’Ametlla

Si t’agrada la cuina i els dolços, apunta’t, prepara i sorprèn-nos amb el teu pastís d’ametlla. El pastissos guanyadors tenen premi.

Este concurs tindrà lloc en el marc de l’esdeveniment «Feslalí, Alcalalí en flor«, el diumenge 4 de febrer, a la plaça del poble a les 12:00 hores.

 

1.- PARTICIPACIÓ:

La participació en aquest concurs és oberta a tothom no professional. Només es pot presentar un pastís per participant.

 

2.- CARACTERÍSTIQUES DELS PASTISSOS: 

Es pot participar al concurs amb qualsevol pastís d’ametlla d’Alcalalí, però haurà de ser casolà.

 

3.- INSCRIPCIONS I PRESENTACIÓ:

La inscripció al concurs és gratuïta i es farà a l’Ajuntament fins al divendres 2 de febrer. Al moment de la inscripció l’Ajuntament farà entrega al participant de mig kilo d’ametlles “Flor d’Alcalalí” de la SAT «Llauradors d’Alcalalí» per a fer el pastís.

El diumenge 4 de febrer es presentarà el pastís d’ametlla a l’organització a la plaça del poble, a les 12:00 hores. També es proporcionarà la recepta del pastís per a publicar-la a la pàgina web www.alcalaliturismo.com amb la finalitat de fer un recetari del poble.

 

4.- PROCEDIMENT: 

A cada participant se li assignarà un número, que identificarà el pastís perquè no es reconegui qui ha elaborat cadascun. El jurat farà la degustació dels pastissos presentats per poder fer la valoració pertinent, tenint en compte la seua presentació, originalitat i sabor. Després el jurat farà públic el seu veredicte i designarà als tres guanyadors del concurs.

 

5.- JURAT:

El jurat està format per:

  • Ricard Vives del Hotel Rural Castell de La Solana
  • Rosanna Aramendi de Pastelería Rosanna
  • Miguel Devesa del Forn Vicens
  • José Miguel Andrés de la SAT Llauradors d’Alcalalí

 

6.- PREMIS:

Hi haurà 3 premis

  • Premi pel pastís amb millor presentació
  • Premi pel pastís més gustós
  • Premi pel pastís més original

Cadascun dels premis està valorat en 50,00 euros, que podran gastar-se en qualsevol dels establiments adherits a la III Edició de la Ruta de la Tapa

Establecimientos III Ruta de la Tapa Feslalí - Alcalalí turismo

7.- DRETS DE DIFUSIÓ D’IMATGE:

L’Ajuntament es reserva els drets de difusió d’imatges dels pastissos d’ametlla presentats en qualsevol mitjà de comunicació: web, revista, xarxes socials, etc.

 

8.- ACCEPTACIÓ DE LES BASES:

La participació en el concurs suposa la total acceptació de les bases, així com del jurat i la seua decisió. El jurat està facultat per resoldre qualsevol situació no prevista en les bases de la manera que estime més oportuna.

 

Més informació:

Ajuntament d’Alcalalí

Tel. 96 648 20 24 /alcalali@alcalali.es

 

CONCURS FINALITZAT

 

Cartel II Concurs de Pastissos d'Ametlla Feslalí - Alcalalí turismo