III CONCURS DE DOLÇOS AMB AMETLA

Si t’agrada la cuina i els dolços, apunta’t, prepara i sorprèn-nos amb el teu dolç d’ametlla.

Este concurs tindrà lloc en el marc de l’esdeveniment “Feslalí, Alcalalí en flor”, el diumenge 10 de febrer, a la plaça del poble a les 12:30 hores. Pots inscriure’t fins el divendres 7 de febrer, i amb la inscripció et donem mig kilo d’ametla de la Sat Llauradors d’Alcalalí per a que prepares el teu millor pastís. Els dolços guanyadors tenen premi.

Concurs Dolços Ametla FESLALÍ 2019

Bases del III Concurs de dolços amb ametla d’Alcalalí 

1.- PARTICIPACIÓ:
La participació en aquest concurs és oberta a tothom no professional. Només es pot presentar un pastís per participant.

2.- CARACTERÍSTIQUES DELS DOLÇOS / PASTISSOS:
Es pot participar al concurs amb qualsevol dolç o pastís d’ametla d’Alcalalí, però haurà de ser casolà.

3.- INSCRIPCIONS I PRESENTACIÓ:
La inscripció al concurs és gratuïta i es farà a l’Ajuntament fins al divendres 7 de febrer. Al moment de la inscripció l’Ajuntament farà entrega al participant de mig kilo d’ametles “Flor d’Alcalalí” per fer el dolç o pastís.
El diumenge 10 de febrer es presentarà el dolç o pastís d’ametla a l’organització a la plaça del poble, a les 12:30 hores. També es proporcionarà la recepta per publicar-la a la pàgina web www.alcalaliturismo.com amb la finalitat de fer un recetari del poble.

4.- PROCEDIMENT:
A cada participant se li assignarà un número, que identificarà el dolç/pastís perquè no es reconegui qui ha elaborat cadascun. El jurat farà la degustació dels dolços i pastissos presentats per poder fer la valoració pertinent, tenint en compte la seua presentació, originalitat i sabor. Després, el jurat farà públic el seu veredicte i designarà als dos guanyadors del concurs.

5.- PREMIS:
Hi haurà 2 premis
1r. Premi pel dolç / pastís amb millor presentació
1r. Premi pel dolç / pastís més gustós

Cadascun dels premis està valorat en 50,00 euros, que podran gastar-se en qualsevol dels establiments adherits a la IV Edició de la Ruta de la Tapa

6.- DRETS DE DIFUSIÓ D’IMATGE:
L’Ajuntament es reserva els drets de difusió d’imatges dels dolços o pastissos d’ametla presentats en qualsevol mitjà de comunicació: web, revista, xarxes socials, etc.

7.- ACCEPTACIÓ DE LES BASES:
La participació en el concurs suposa la total acceptació de les bases, així com del jurat i la seua decisió. El jurat està facultat per resoldre qualsevol situació no prevista en les bases de la manera que estime més oportuna.

En aquest enllaç podeu vore el dolços i pastissos presentats el passat any.

Més informació:
Ajuntament d’Alcalalí
Tel. 96 648 20 24 /alcalali@alcalali.es